کد خبر:270415
پ
توکلی
رییس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت:

منشأ فساد و ظلم‌هایی که امروز در کشور وجود دارد، تعارض منافع است/ برخی انتصابات بر اساس سلایق شخصی و فامیلی صورت گرفته است/ چرا افرادی تربیت نشده‌اند که بتوانند مدیریت کشور را بر عهده بگیرند؟

رییس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با بیان اینکه برخی انتصابات بر اساس سلایق شخصی و فامیلی صورت گرفته است، منشأ فساد و ظلم هایی که امروز در کشور وجود دارد را تعارض منافع دانست.

رییس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با بیان اینکه برخی انتصابات بر اساس سلایق شخصی و فامیلی صورت گرفته است، منشأ فساد و ظلم هایی که امروز در کشور وجود دارد را تعارض منافع دانست.

 

*** منشأ فساد در کشور

 

به گزارش پژواک، احمد توکلی در همایش مقابله با فساد، اظهار داشت:

منشأ مفاسد و ظلم هایی که امروز در کشور وجود دارد، تعارض منافع است؛ زیرا برخی انتصابات بر اساس سلایق شخصی، فامیلی و قومی صورت گرفته است.

در اقتصاد سیاسی هم این موضوع صدق می‌کند برای مثال استفاده از منافع عمومی در راستای استفاده از منافع خصوصی است و این اتفاق باعث به وجود آمدن تعارض منافع می شود.

 

رییس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت در ادامه تصریح کرد:

باید اقداماتی انجام شود که تعارض منافع در کشور به وجود نیاید مثلا در مجلس هشتم دولت لایحه ای با عنوان مناطق آزاد به مجلس آورد که در آن لایحه هفت منطقه مشخص شده بود اما متاسفانه در بررسی این لایحه در کمیسیون این مناطق به ۱۰۱ منطقه رسید که بنده با برخی افراد مانع از تصویب آن شدیم زیرا این اتفاق به مثابه تعارض منافع بود.

 

***چرا افرادی تربیت نشده‌اند که بتوانند مدیریت کشور را بر عهده بگیرند؟

 

وی با بیان اینکه یک وزیر حق ندارد در کسوت مدیریت خود از فامیل‌های خود استفاده کند، بیان داشت:

در زمان تشکیل دولت سیزدهم به آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور گفتم ما امروز در جنگ هستیم و شرایط کشور امروز می طلبد سردارانی خبره در راس کار قرار بگیرند تا بتوانند حملات دشمنان را خنثی کنند.

 

توکلی در ادامه افزود:

چرا در این مدت افرادی تربیت نشده‌اند که بتوانند مدیریت کشور را برعهده بگیرند؟ چرا با کمبود افراد متخصص روبه رو هستیم؟ این موضوع به ساختار ضعیف حزبی کشور باز می‌گردد.

 

به گزارش پژواک، رییس هیات مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت در پایان، تاکید کرد:

حکمرانی یک مشخصاتی دارد که در نهج‌البلاغه به صراحت آمده است مگر در تاریخ لایق تر از امام حسن و امام حسین علیه السلام بودند؟، ولی به دلیل نسبت با امیرالمومنین، این حضرت هیچ جایگاهی به آن ها ندادند.
مسوولان کشور ما هم باید به این سمت بروند.

 

 

انتهای پیام///

ارسال دیدگاه