کد خبر:278507
پ
استارشیپ
پژواک گزارش می‌دهد:

ایلان ماسک، قدرتمندترین موشک جهان را راهی فضا خواهد کرد

استارشیپ به‌عنوان قدرتمندترین موشک جهان آماده پرتاب به مدار زمین شده است.

استارشیپ به‌عنوان قدرتمندترین موشک جهان آماده پرتاب به مدار زمین شده است.

 

***  استارشیپ

 

به گزارش پژواک، بنابر اعلام ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت اسپیس‌ایکس، استارشیپ به‌عنوان قدرتمندترین موشک جهان آماده پرواز به سمت مدار زمین است. این پرواز به‌صورت آزمایشی انجام خواهد شد و هم‌اکنون منتظر تأیید اداره هوانوردی فدرال است تا بتواند راهی جو زمین شود. اما از قابلیت‌های موشک استارشیپ چه می‌دانیم؟

 

*** قدرتمندترین موشک جهان آماده نخستین پرتاب به مدار زمین

 

ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس تأیید کرد که پرتابگر فوق سنگین استارشیپ این شرکت به‌طور کامل روی هم سوار شده و آماده پرتاب در اولین پرواز مداری خود است.

استارشیپ که شامل مرحله فوقانی و مرحله اول فوق‌العاده سنگین می‌شود، با بلند شدن از تأسیسات استاربیش اسپیس ایکس در منطقه بوکا چیکا، تگزاس که احتمالاً طی روزهای آینده انجام می‌شود، به قدرتمندترین موشکی تبدیل خواهد شد که تاکنون پرواز کرده است. ماسک از طریق حساب توییتر خود نوشت:

استارشیپ تکمیل شده و در صورت دریافت تاییدیه‌های نظارتی خود، آماده راه‌اندازی در هفته آینده است.

 

*** موشک استارشیپ چه قابلیت‌های دارد؟

 

به گزارش پژواک، اسپیس ایکس به‌زودی آماده‌سازی نهایی برای پرتاب بدون خدمه موشک ۱۲۰ متری خود را آغاز می‌کند که ۳۳ موتور رپتور ۲ آن در هنگام پرتاب به سمت آسمان، ۱۷ میلیون پوند رانش را تولید می‌کنند که از این نظر، تقریباً دو برابر از قوی‌ترین موشک کنونی، یعنی سامانه پرتاب فضایی ناسا قدرت دارد که برای اولین‌بار در نوامبر سال گذشته به پرواز درآمده بود.

در حالی که هر دو بخش این راکت به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که روی زمین فرود بیایند و بتوان چندین بار از آن‌ها در پروازهای متعدد استفاده کرد، در ماموریت آزمایشی آینده، تقویت‌کننده Super Heavy و استارشیب در اقیانوس فرود خواهند آمد.

ناسا قبلاً قراردادهایی با اسپیس ایکس امضا کرده است تا از یک نسخه تغییر یافته استارشیپ برای فرود فضانوردان بر روی ماه استفاده کند. اولین مورد از این ماموریت‌ها آرتمیس III است، پرواز موردانتظاری که در آن اولین زن و اولین فرد رنگین پوست روی سطح ماه فرود خواهند آمد و احتمالاً در سال ۲۰۲۵ انجام خواهد شد.

 

 

انتهای پیام///

منبع
پژواک
ارسال دیدگاه