کد خبر:264261
پ
۲۳۵۹۹۹۴
معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور:

۱۷۹۳ واحد تولیدی در تملک بانک‌ها قرار دارند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور با بیان اینکه یک هزار و ۷۹۳ واحد تولیدی در استان‌های مختلف در تملک ۱۶ بانک قرار دارند از غیرفعال بودن ۵۸ درصد از این واحدها خبر داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور با بیان اینکه یک هزار و ۷۹۳ واحد تولیدی در استان‌های مختلف در تملک ۱۶ بانک قرار دارند از غیرفعال بودن ۵۸ درصد از این واحدها خبر داد.

 

*** ۱۷۹۳ واحد تولیدی کشور در تملک ۱۶ بانک است

 

به گزارش پژواک، بابک دین پرست روز دوشنبه در نشست مشترک ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی و شورای دولت و بخش خصوصی کردستان با اشاره به اینکه طی پنچ سال اخیر به طور جدی به وضعیت واحدهای تملک شده بانک‌ها پرداختیم، اظهار داشت:

طبق برنامه‎ریزی انجام شده، در حال بررسی و جمع‌بندی پروژه‌های ملی و استانی هستیم تا افرادی که بعد از ما مسئول خدمت می‌شوند با چالشی مواجه نشوند و مسیر آن را ادامه دهند.

هفت مصوبه و دستور برای بهبود وضعیت واحدهای تملک شده گرفتیم و ۱۰ جلسه به ان اختصاص دادیم.

طبق یکی از دستورالعمل‌های صادر شده، بانک‌ها موظف به فعال کردن واحدهای تملکی شدند و علاوه بر این جلوگیری از تعطیل شدن واحدهای تحت تملک بانک‌ها از دیگر دستورالعمل‌هایی است که بزودی ابلاغ می‌شود.

کمتر از یک درصد سود تخفیفات گمرکی در سه استان کشور استفاده شد

هفت مصوبه و دستور برای بهبود وضعیت واحدهای تملک شده

 

*** آیین‌نامه ساماندهی مبادلات مرزی در سه استان

 

وی به آیین‌نامه ساماندهی مبادلات مرزی در سه استان اذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان و کردستان هم اشاره کرد و گفت:

کمتر از یک درصد چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان سود مصوب تخفیف گمرکی در سه استان مورد استفاده قرار گرفته است.

 

*** بهرمندی کولبران از تخفیف سود بازرگانی

 

وی با بیان اینکه مشکلات استان‌ها در اجرای این آیین‌نامه تقریبا یکسان است، افزود:

از شهریور سال ۹۹ اجرای این آیین نامه آغاز شد و مرزنشینان روستاهای واقع در ۲۰ کیلومتری مرز در این سه استان می‌توانند اقدام به واردات ۸۰۰ قلم کالا که ورود آنها از سایر مرزها ممنوع است، کنند.

کولبرانی که دارای سه سال اقامت در این روستاها هستند می‌توانند از تخفیف سود بازرگانی بهره‎‎مند شوند و اقدام به واردات کنند.

 

به گزارش پژواک، معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور در پایان با بیان اینکه استان‌های سیستان و بلوچستان و آذربایجان غربی نتوانستند از این تخفیف بهره‌مند شوند، یادآور شد:

سال گذشته تنها ۳۱ میلیارد تومان تخفیف گمرکی توسط مرزنشینان استفاده شده که کمتر از یک درصد سود مصوب شده است.

 

 

انتهای پیام///

منبع
پژواک
ارسال دیدگاه