کد خبر:263581
پ
امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی
پژواک گزارش می‌دهد:

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در مناظره سوم/ حاضرم با روحانی مناظره کنم/ راه‌حل امروز، تغییر نسل سیاستمداران است

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی با حضور در مناظره سوم نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با موضوع دغدغه‌های مردم ضمن تشریح برنامه‌های خود به برخی انتقادات پاسخ داد.

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی با حضور در مناظره سوم نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با موضوع دغدغه‌های مردم ضمن تشریح برنامه‌های خود به برخی انتقادات پاسخ داد.

 

*** افزایش نرخ بیکاری در سراسر کشور

 

به گزارش پژواک، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در نخستین بخش از آخرین مناظره تلویزیونی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری با نشان دادن چند نمودار در موضوع نحوه توزیع منابع در کشور، درآمدها، بیکاری و غیره، اظهار داشت:

ما باید ببینیم توزیع منابع در کشور به چه ترتیب است و میزان درآمدها و همچنین وضعیت اشتغال در چه وضعی است. ما شاهد افزایش نرخ بیکاری در سراسر کشور هستیم، از سویی اشتغال در بخش تولید در حال کاهش و در بخش خدمات کارمندی در حال افزایش است.

همچنین ما شاهد یک عدم توازن در بخش آموزش و مسکن هستیم.

ما با این‌که افزایش تولید مسکن را داشتیم اما این محدود به چند استان بوده و باعث شده یک مهاجرت سراسری اتفاق بیفتد و در نتیجه ترکیب جمعیتی تغییر کند که باعث از بین رفتن هویت اجتماعی و کاهش سرمایه اجتماعی خواهد شد.

دلیل اش هم این است که منابع به صورت نادرست در حال توزیع است و ساختارها استضعاف‌گر است.

مردم این را از نحوه مدیریت ناکارآمد و کارنابلدی مسئولین می‌بینند که ما در پنجره طلایی هستیم ولی دچار قفل و انسداد هستیم.

کارنامه دولت‌ها هم در این زمینه روشن است و روندها به صورت اساسی حل و فصل نشده است.

 

*** حاضرم با روحانی مناظره کنم

 

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مساله‌ امروز هم حداقل معیشت است به موضوع بی‌اعتمادی دولت‌ها اشاره کرد و گفت:

من به جناب آقای روحانی عرض می‌کنم در جمع حاضر کسی حاضر نیست عملکرد دولت را گردن بگیرد.

شما از دفتر خود خارج شوید و به صداوسیما بیایید من حاضرم با شما مناظره کنم.

در ماجرای گرانی بنزین معلوم نشد چه کسی مقصر است.

یکسری شوراها درست شده عده‌ای پشت آن قائم می‌شوند و رهبری مجبور است وسط بیاید؛ در این موضوع کسی حاضر نشد استعفا دهد یا عذرخواهی کند.

مساله‌ ما در داستان دولت گرانی، مسکن و برنامه‌های مختلف است اما مساله اصلی نظام دیوان سالار کشور است که ۷۰ – ۸۰ سال است تغییر نکرده و باعث شده مردم روز به روز مستضعف‌تر شوند و در مقابل کسانی که به قدرت وصلند برخوردارتر شوند و سازوکارهای اداره کشور است که باید تغییر کند.

طرز تفکر مدیران، نوع نگاه آنها در این زمینه مهم است. نحوه حاکمیت در کشور اعمال حاکمیت مردم است اما روز به روز مردم را از میدان خارج کرده‌ایم.

ما پیش بینی کردیم که دولت را به مردم واگذار کنیم در این راستا اختیارات اجرایی به فرمانداران، بودجه‌های تجمیع شده برای فرمانداری‌ها و اختیار عزل و نصب مدیران برای مردم را پیش بینی کردیم به گونه‌ای که اگر یک سوم مردم از مدیری ناراحت باشند دولت موظف است او را عزل کند.

از نظر ما همه شهرستان‌ها پایتختند و اختیارات هیات وزیران را دارند.

 

*** راه‌حل امروز تغییر نسل سیاستمداران است

 

قاضی‌زاده هاشمی در فرصت ۴ دقیقه ای برای نقد اظهارات دیگر کاندیداها، اظهار کرد:

سپردن درمان و حل مسائل امروز به بانیان وضع موجود مانند سپردن درمان مالاریا به دست پشه مالاریاست یا سپردن درمان کرونا به دست ویروس کروناست. آقایان سابقه ۳۰ ساله و ۴۰ ساله ذکر می‌کنند کمترین فردی که در حوزه‌های موجود نقش آفرین بوده من هستم که به عنوان نماینده منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی فعالیت کردم.

رهبری اختیار فوق‌العاده به دولت داده‌اند، اما دولت فرصت مذاکره را از بین برد کدام دولت اختیاری که در مذاکره مستقیم با آمریکا را داشته تجربه کرده؟

روندها ۴۰ – ۵۰ ساله و مشکلات ساختاری است.

جوانان، زنان و فناوران کنار گذاشته شده‌اند و راه‌حل امروز تغییر نسل سیاستمداران است تا از وضع موجود خارج شویم.

دغدغه مردم این است که چرا مسائل حل نمی‌شود و مزمن می‌ماند؛ زیرا عده‌ای با پرت کردن حواس‌ها به جای جراحی و برداشتن تومور کار دیگری می‌کنند.

دولت‌ها ضد مردمی، ریاستی و متعلق به یک طبقه خاص و فرزندانشان شده است و تبارگرایی، قومیت‌گرایی و حزب‌بازی به وجود آمده است؛ مردم این را می‌بینند و ناراحت هستند.

 

وی با بیان این‌که ۲۰ برنامه و ۲۰ پروژه را طراحی کرده، افزود:

راهش آمدن جوانان و تغییر مدل حکمرانی است، جوانان پای کار هستند آنها سواد و تجربه آموخته‌اند و می‌توانند این کار را انجام دهند.

 

 

*** بعد از حذف ارز گوشت ارزان‌تر شد

 

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از مناظره تلویزیونی در فرصتی ۵ دقیقه‌ای در پاسخ به سوالی درباره ساماندهی نظام توزیع و حذف واسطه‌گری اظهار کرد:

برای اصلاح امور باید نگاه منظومه‌ای داشت؛ تورم ام‌المصائب کشور است و باعث بیکاری، از بین بردن تولید، مهاجرت، جلوگیری از تشکیل خانواده و هزار مساله‌ی دیگر شده و وقتی به ساختار ایجاد تورم نگاه می‌کنید تمامی نهادها در نظام کسری بودجه، حوزه‌های مالی، ساختار بانک‌ها، خلق پول و نقدینگی، نظام تولید و زیرساخت‌های نادرست حوزه تولید در آن دخیل است.

ما سال‌ها ارز یارانه‌ای را به نام مردم دادیم، اما ۳۰ میلیارد دلار فقط در یک فقره به عنوان ارز مداخله‌ای داده شده است. ما معتقدیم مجموعه مبدا تا مقصد باید مدیریت شود در همین راستا دولت سلام مدیریت زنجیره تامین را پیش بینی کرده است.

به جای این‌که دولت متصدی باشد مشارکت‌جوست و کارها را به مردم واگذار می‌کند و بخش‌های مختلف تولید را مدیریت می‌کند و در مواردی مثل خرید تضمینی محصولات اساسی و دادن یارانه به مصرف کننده نهایی نقش ایفا می‌کند.

 

قاضی‌زاده هاشمی، یادآور شد:

اگر ما به سمت اتحادیه‌ها و سندیکاها برویم می‌بینیم که آنها توانایی دارند که مجموع فرآیندها را مدیریت کنند، تولیدکنندگان مرغ به ما مراجعه کردند و گفتند بگذارید از ابتدا تا انتها را خودمان مدیریت کنیم و نهایتا ۳۰ درصد زیر قیمت کالا را به دست مصرف کننده می‌رسانیم.

در مورد قیمت گوشت هم شاهد بودیم بعد از حذف ارز گوشت ارزان‌تر شد.

 

*** طرح قنات ملی ایران برای حل مشکل فلات مرکزی ایران

 

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری کاهش تورم، تولید مسکن، مقابله با سوء تغذیه، تشکیل وزارت خانواده، تشکیل صندوق اعتبار خانواده برای اعطای وام ۵۰۰ میلیون تومانی به جوانان، نظام یکپارچه مالیاتی، توزیع منابع بر اساس سرانه خانوار و واگذاری اختیارات به شهرستان‌ها را از جمله برنامه‌های دولت خود عنوان و خاطرنشان کرد:

ما همچنین طرح قنات ملی ایران برای حل مشکل فلات مرکزی ایران و اختصاص بخشی از سهام شستا و صندوق ذخیره فرهنگیان به بازنشستگان و معلمین و حل مساله‌ بورس را در برنامه‌های خود داریم.

 

*** نظام جامع شفافیت با استقرار دولت الکترونیک

 

وی در بخش دیگری از مناظره تلویزیونی در نقد اظهارات دیگر نامزدها، گفت:

ما سعی می‌کنیم کلاهبرداری که در سهام عدالت و بورس اتفاق افتاد را به سرعت به نتیجه برسانیم.

همچنین برنامه‌ای برای اشتغال سریع داریم به نحوی که نیمی از کسانی که جویای کار هستند در دو سال اول مشغول به کار شوند.

همچنین واکسیناسیون را برای مقابله با کرونا تا ۲۲ بهمن به انجام خواهیم رساند.

نظام جامع شفافیت با استقرار دولت الکترونیک از دیگر برنامه‌های ماست.

علاوه بر این دیپلماسی اقتصادی منشأ برنامه ما خواهد بود و وزیر خارجه با سابقه تجارت بین الملل گماشته خواهد شد.

در حوزه آموزش و پرورش هم یادگیری مهارت برای دانش آموزان، کوتاه شدن طول دوره و حذف کنکور را در نظر داریم و با کمک نیروهای مسلح سربازی حرفه‌ای را حل فصل خواهیم کرد.

 

*** دولت سلام، خواستار حقوق همه مردم است

 

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه فضای مجازی مسئله حکمرانی است، اظهار داشت:

اگر ما به دولت الکترونیک نیاز داریم، اگر می‌خواهیم مسائل اقتصادی روز دنیا را کنترل کنیم و مشاغل استارت آپی را توسعه دهیم، همه اینها نیازمند فضای مجازی است و نباید آن را محدود کنیم زیرا اثر زیادی در همه حوزه ها دارد.

دولت سلام خواستار حقوق همه مردم است. چه کسانی که به ما رای بدهند یا به دیگری و چه کسانی که اصلا رای نمی‌دهند. ما رتبه بندی معلمین و استخدام معلمین را در برنامه های خود داریم. گاهی اوقات مردم می‌گویند آرزو می‌کنیم یک روز بیدار شویم و ببینیم این هشت سال خواب بوده است.

این کابوس دارد تمام می شود ما باید تصمیم بگیریم که به پایان برسد و تکرار نشود.

 

*** غیرت، جایگزین پارتی

 

وی در بخش جمع بندی مناظره سوم با بیان اینکه سفره انقلاب باید تکانده شود، گفت:

باید تبعیض نباشد و فقیر و غنی نباشد. دولت سلام، دولت جوانان گام دومی در مقابل آنانی که آرامش جامعه را به گروگان گرفتند خواهد ایستاد. اولین ویژگی جوان نترسیدن است. ما پرونده‌هایی که به دلیل حکمرانی بد و سیاست زدگی و انتخاب های غلط باز مانده اند را خواهیم بست.

بزرگترین درد مردم این است که چرا در این کشور همه چیز باید در بند پ خلاصه شود؛ پول داشته باش، مدرسه خوب برو، رتبه خوب در کنکور داشته باش، سفر و تفریح برو، خانه و ماشین خوب داشته باش و سربازی نرو. پارتی داشته باش، وام میلیاردی بگیرد، مفسد اقتصادی هم که باشی از تو حمایت می‌کنند، استخدام شو و مشکل اداری نداشته باشد.

دولت سلام، دولت جوانان می آید تا بند غ یعنی غیرت را جایگزین کند.

اگر یک جو غیرت بود دختر جوان ما بی جهیزیه نمی ماند. از هنرمند فقط برای سیاست استفاده نمی شد.

ورزشکار ما دستفروش نمی شد. در بورس جیب مردم زده نمی‌شد و اگر فرزند مسئولی در خارج از کشور بود خودش از مسئولیت کناره گیری می کرد.

غیرت یعنی همه مردم ایران باید سر سفره انقلاب بنشینند.

 

*** دولت سلام با غیرتش برای مردم ثبات و آرامش می آورد

 

به گزارش پژواک، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پایان با بیان اینکه دولت سلام با غیرتش برای مردم ثبات و آرامش می آورد، افزود:

غیرت همان است که وقتی پیکرش که مظهر غیرت است به کشور برگشت همه ایران نه، همه جهان برای او ایستاد.

غیرت یعنی جوان دستفروشی که دروازه بان جهانی می شود و جوان ترکی که در بازی والیبال غیر ممکن را ممکن کرد.

جوان گام دومی با غیرت محال ها را امکانپذیر می‌کند.

مردم اگر یک جو غیرت ببینند مانند حاج قاسم پاسدار و دوستدار خواهند بود.

اگر مردم دلگیرند چون در مسئولین غیرت و دلسوزی ندیده‌اند.

دولت سلام، دولت جوانان و زنانی است که با غیرت شان غیر قابل تصورها را قابل تصور می‌کنند، مردم ایران فرزندان شما آمده اند تا ایران را آباد کنند به آنها اعتماد کنید.

 

 

انتهای پیام/// 

 

 

منبع
پژواک
ارسال دیدگاه