کد خبر:261489
پ
محمدرضا بیدخام
سخنگوی شرکت مخابرات:

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای ترمیم تعرفه‌های رانژه‌کشی ورود کند

سخنگوی شرکت مخابرات از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخواست کرد که برای ترمیم تعرفه‌های رانژه‌کشی ورود کند.

سخنگوی شرکت مخابرات از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخواست کرد که برای ترمیم تعرفه‌های رانژه‌کشی ورود کند.

 

*** درخواست شرکت مخابرات برای ترمیم تعرفه‌های رانژه‌کشی

 

به گزارش پژواک، محمدرضا بیدخام در خصوص حواشی پیش آمده پیرامون توقف رانژه‌کشی خطوط تلفن ثابت، اظهار کرد:

آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص هزینه‌های مربوط به رانژه‌کشی شرکت‌های اف سی پی توسط شرکت مخابرات ایران مربوط به سال ۱۳۹۵ است که با توجه به تورم سالیانه و افزایش حدود هزار و ۱۰۰ درصدی قیمت سیم رانژه و افزایش ۲۶۰ درصدی هزینه‌های مربوط به نیروی کار، اما متأسفانه با وجود مکاتبات و پیگیری‌های مکرر هیچ اقدام عملی در این خصوص و رفع مشکلات از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انجام نشده است.

 

وی با اشاره به شرایط و محدودیت‌های موجود در روند رانژه‌کشی، گفت:

در نتیجه با توجه به شرایط خاص و محدودیت‌های موجود در روند رانژه کشی مربوط به شرکت‌های اف سی پی در مراکز مخابراتی، محدودیت‌هایی مشاهده می‌شود که راهکار‌های متعددی در این خصوص به سازمان تنظیم مقررات پیشنهاد شده است، اما تاکنون پاسخی دریافت نکرده‌ایم.

 

*** ضرر ۲ هزار میلیارد ریال شرکت مخابرات در خصوص رانژه‌کشی

 

سخنگوی شرکت مخابرات ایران در پایان سخنان خود با اشاره به میزان و حجم رانژه کشی‌های انجام شده در سال ۹۹، اظهار داشت:

در سال ۱۳۹۹ با توجه به میزان و حجم رانژه کشی‌های انجام شده ضرری بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال به شرکت مخابرات ایران وارد شده است و امیدواریم سازمان تنظیم مقررات اقدامی عملی در خصوص ترمیم تعرفه‌های رانژه کشی اف سی پی‌ها با توجه به تورم انجام دهد.

 

*** رانژه کردن خطوط تلفن ثابت برای ارائه ADSL

 

به گزارش پژواک، شایان ذکر است، اخیراً شرکت‌های ارائه کننده اینترنت ثابت (اف سی پی) اعلام کردند که شرکت مخابرات ایران از رانژه کردن خطوط تلفن ثابت برای ارائه ADSL سر باز می‌زند و خواهان دریافت مبالغ بیشتری برای این کار است و شرکت‌های اف سی پی می‌گویند حاضر به تأمین تجهیزات برای رانژه کشی هستند، اما مخابرات اجازه چنین کاری را نمی‌دهد.

رانژه کردن خطوط تلفن ثابت به این معنا است که مسیر سیم تلفن ثابت مشترک در مرکز مخابراتی به گونه‌ای تغییر می‌کند که از تجهیزات شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنتی (FCP) نیز بگذرد و امکان دریافت اینترنت را در کنار مکالمات صوتی داشته باشد.

صدا و سیما

 

 

انتهای پیام///

ارسال دیدگاه